בוא ננסה לקחת את זה לכיוון אחר.
אמרת שאתה "רק מחפש בן זוג". נכון?
אתה היום כבר לא צעיר, מה עשית כל השנים האלה? לא השתעממת, מן הסתם היו לך בני זוג, ולא מעט. ניסית וניסית, והכל נגמר לא טוב בסופו של דבר.
למה, בעצם?
אתה אמרת כששאלתי אותך אם יש לך חברים טובים
"יש לי כל מיני אבל כולם רוצים משהו ממני. לא מרגיש שזה נקי. לכן בסופו של יום אני בודד."
בעצם כולם לא בסדר, בכל אחד שפגשת היה איזה פגם.
ומה הפתרון שלך? להמשיך לחפש את האחד, שלא ירצה משהו ממך, שזה יהיה נקי.
להמשיך לחפש.
סליחה על הביטוי, אבל אתה יודע איך איינשטיין הגדיר אי שפיות- לעשות את אותן פעולות ולצפות לתוצאות שונות.
כמעט 60 שנה עברו ואתה עדיין מחפש. נשמע לך הגיוני?
הגיע הזמן להבין שמשהו פה תקוע. אולי הבעיה נמצאת..אצלך? אולי בכלל קשר מהסוג הזה לא יכול להיות נקי כי ככה הוא בנוי?
זה מצריך עבודה פנימית. להבין מה אתה מחפש בקשר. ומה אתה לא מקבל. ולמה. כשתבין, אתה תהיה מופתע.
אתה זה עושים בטיפול עם איש מקצוע. בשיחה בפורום לא נרגיע לרמות כאלו של עומק.
אני ממליץ לך לקפוץ למים ולהבין מה פיספסת כל השנים האלה כשחיפשת בן זוג ולא באמת מצאת. אני עשיתי את זה, נתנאל עשה את זה, עוד רבים וטובים פה בפורום עשו את זה.
אבל בשביל זה צריך אומץ. מספיק אומץ כדי לקום ולהגיד, "רגע, עכשיו אני באמת מוכן להתחיל להשקיע בחיים שלי".
את זה אני חושב שכבר התחלת לעשות, הנה, אתה כאן.
ואין ממה לפחד. אין שוקים חשמליים או מכות או כל מה שבסגנון. אכן, לא הכל יהיה קל, ובטח יהיה אפילו כואב לפעמים. אבל בסוף תרגיש טוב.
בכל מקרה, אנחנו כאן כדי לתמוך בך, במה שתחליט לעבור. בשביל זה הפורום קיים.
בכל מקרה, אנחנו כבר הבנו שלעולם לא נמצא את מה שחסר לנו ע"י בן זוג. אין טעם להמשיך לחפש את מה שפשוט לא נמצא שם.
ואפשר לומר שראינו את האור. חתיכת אור ראינו..
רוצה גם?