בס''ד
שלום פעם הייתי כותב מפעם לפעם
היה לי תמיד נחמד לכתוב פה מפעם לפעם כחלק מהתהליך הנפלא של המסע שלי לריפוי פנימי
יש לי מחשבה לתחיל לכתוב בצורה יותר מסודרת יש לי צורך לאחרונה יותר לשתף מהנעשה איתי ובכלל אולי זה יכול לתת קצת השראה לאחרים וגם לתת לי סדר במחשבות שלי.
אז אני אנסה בלי נדר לפנות לזה זמן ולספר קצת מהעבר הווה שלי פה שיהיה לי בהצלחה
אני רוצה קצת לספר בקצרה על העבר שלי ואולי בהמשך ארחיב מי שזוכר אותי אולי כבר קרא את הסיפור שלי בכל מני ואריאציות אבל אני אכתוב שוב בקצרה
גדלתי במרכז הארץ למשפחה חילונית כל מני תסמינים שהולידו בהמשך נטיות הפוכות היו חלק מחיי גירושי הוריי בגיל מאד צעיר שסבבו סביב אלימות משפחה שהופנתה בעיקר לאימי ואחותי, פחות כלפיי בשל גילי הצעיר (אף על פי שכן הייתה במידת מה כפי שגיליתי בהמשך) חיי עם אמא שהיא למעשה אשה מוכה כי רק אשה מוכה מתחתנת עם גבר מכה כמו פתגם ששמעתי היום "החור גנב לא העכבר" אחות פגועה ובכללי בית כזה של נשים אמא דאגנית ופגועה אחות עם בעיות וקשר רופף עם אבא לא הועילו לי ליצירת דמות גברית ובטחון עצמי במניות שלי ואף על פי כן מצאתי מקום בחברה אבל בגיל 13 הקערה התחילה להתהפך עקב בעיות רגשיות רבות וחיפוש פיצוי אכלתי המון ממתקים השמנתי איבדתי תביטחון העצמי המעבר לחטיבה עם חברה מסוג שונה ממה שאני מכיר השינוי במראה ועוד כל מני תכונות כאלה ואחרות גרמו לי להתחיל להתעניין בבני מיני.
גם בתור נער תל אביבי להיות עם נטיות זה לא מחמאה והצלחתי בד'''כ להסתיר את זה... אני ידלג קדימה ואם יהיה צורך מפעם לפעם אנבור פנימה לעבר... רק נסכם שגיל ההתבגרות היה לא פשוט ובכל זאת העניין לא יצא ממני לאף אחד ולא עשיתי שום מעשה מיני בפועל חוץ מאוננות בלתי פוסקת כמובן וצפייה בסרטים
בין התיכון לצבא הייתה תקופה של חיפוש עצמי שימוש בסמים ותהליך עם מטפל (טיפול כללי לא דיברנו על עניין הנטיות) בצבא גילתי עולם חדש שבו אוהבים אותי יותר כפי שאני והעמקתי את המסע הפנימי שלי
אחרי הצבא רציתי לממש את הנטיות שלי ובעצם כלום לא עצר בעדי מלחגוג את תאוותי אלא שניסי ניסים גרמו לכך שלא יצא לפועל ובסוף טסתי להודו חזרתי בתשובה והלכתי ללמוד בישיבה.
תוך כדי הלימוד בישיבה הבנתי שלהתפלל על שינוי זה לא יספיק לי וכדי לחיות עם אשה מתוך אהבה ושמחה צריך יותר להעמיק ולכן התחלתי ללכת לכל מני מטפלים כל פעם מצאתי שיטה אחרת שנראתה לי שיכולה לקדם אותי כמו כן העמקתי וחיפשתי חומרים לקריאה ולהבין את העניין התפללתי הרבה תפילות יותר ממוקדות על דברים שהבנתי שצריך לעבוד עליהם כמו כן יצרתי קשר עם אנשים שעברו שינוי ויעצו לי אחד אפילו ממש תמך בי לאורך זמן ויעץ לי הרבה עצות נכונות וליווה אותי בין היתר עשיתי את הסדנא של עצת נפש וכל פעם התקדמתי והורדתי עוד חסם ועוד מכשול .
תהליך התשובה ולימוד התורה מאד עזר לי להתנקות ולהטהר בלי נפילות ותהליכים רבים ועצות נכונות עזרו לי להתקדם למציאות חדשה ובריאה יותר ויותר
בשבלב מסוים התחלתי להרגיש בפגישות שיצאתי אליהם שאני לפעמים נמשך מאד למי שמולי ואחרי כמה שנים בתשובה הכרתי את אשתי והתחתנו ברוך ה'.
כמובן שאני נמשך אליה ונותן לה אהבה... להגיד שאף פעם אני לא מתאווה למשהו אחר יהיה שקר
ואני חושב שכל אדם נשוי יש לו תתאוות שלו... וזה בסדר כל עוד יש נאמנות לאשה אחת מתוך מסירות
אבל בכל זאת אני חושב ומאמין שכל עוד יש נטיות זה בעצם סמטפום למשהו יותר עמוק . זה כמו שכשחסר שמן ברכב אז הנורה דולקת... כנראה שגבר עם הורמונים גבריים ואיברי מין זכריים אמור באופן בריא וטבעי להמשך ולהתאווה מאד לאשה ולכן המסקנה שלי שגם למרות שברוך ה' זה קיים וחזק כל עוד יש משיכה תוך מגדרית מסוימת סימן שהנפש עוד לא בריאה לגמרי
אז מה קורה היום? אני כרגע בתחילת טיפול אצל מטפל חדש אני רוצה לעבור מסע פנימה אל העומק אל הפוטנציאל הגלום בתוך הקושי להפוך מר למתוק להוציא מתוך מעז
תמיד היה לי ברור שבתוך הקושי ישנו אוצר אמיתי ואותו אני מחפש
הנה יצאתי מהשאול תחתיות אני לא מוטרד מדיי מנטיות אני נשוי ודיי טוב לי עם אשתי יש קשיים אבל כמו כולם
יצאתי מהתופת שרדתי את הקושי אבל עכשיו אני רוצה לחיות חיים מלאים חיים אמיתיים ועכשיו המסע הוא הרבה יותר דק.
אומרים בחסידות שבמצוות מילה יש את המילה שהיא חיתוך העורלה ויש את הפריעה שזה העור היותר דק
העורלה היא התאוות הקשות אותם צריך לפנות עם בולדוזר אבל הפריעה זה העבודה היותר עדינה.... וזה החלק במסע בו אני צועד ואשמח בעזרת ה' לשתף חלקים ממנו בצרוף תובנות מהעבר. שיהיה לי בהצלחה...