אהלן חברה אז אני אלי כיום לומד בישיבה גבוה ואני צריך עזרה בהתלבטות אז אם מישהו יכול לעזור לי עם קו הסיוע ולהסביר לי למה הוא לא עובד או אם יש דרך אחרת לתקשר איתם כמו מייל או שהם יתקשרו אליי אני ישמח לשמוע.
ובכל מקרה אז אני בן 18 לומד בישיבה ולאחרונה ממש מפריע לי כל הסיפור של הנטיות ההפוכות בעבר סיפרתי להורים שלי על הנטיות שלי והם אפילו לקחו אותי לאיזה פסיכולוג פעמיים אבל אז משהו קרה לו (לפסיכולוג) ומאז לא ממש יצא לי לדבר איתם על זה או ללכת למישהו.וזה לא מתוך חוסר דאגה שלהם פשוט נראה לי שגם בעבר הם חשבו שזה בעיות של גיל ההתבגרות וזה יעבור ואני פשוט לא העלתי את זה שוב אז כנראה הם חושבים שזה עבר לי או או אני לא יודע מה. עכשיו כשאני בישיבה אני רוצה לחזור לזה וללכת לטיפול, הבעיה שאני לא יעשה את זה מעצמי נטו וגם אני רוצה ייעוץ על כל הסיפור ותמיחה וגם סתם לדבר על זה עם מישהו ואין לי מישהו שאני מספיק מרגיש פתוח איתו כדי לדבר על זה לר"מ שלי אני לא מספיק מחובר וחוץ ממנו אני לא ממש בקשר עם רבנים פה. אבל הראש ישיבה הוא בן אדם ממש מדהים ואני שוקל ללכת לדבר איתו על זה, הבעיה שאין לנו קשר אז אני מתלבט האם ללכת לדבר איתו על זה מבלי שנכיר טוב לפני ואם כן אז על מה לדבר איתו לאיזה כיוון לקחת את השיחה מה לברר איתו ואיזה שאלות אפשר לשאול מישהו כמוהו כאילו האם יש לכם רעיונות לכל מיני בירורים שאני צריך לעשות עם עצמי כדי שתיהיה לי שיחה מוצלחת איתו ובכללי כל מיני בירורים שיש לי לעשות עם עצמי. תודה רבה מראש
וזה ההודעה שלי מלפני 4 שנים קצת לרקע...
שלום אני חדש כאן ואני יספר קצת על עצמי כדי שיהיה לכם קל יותר לעזור לי.
אני בן 14 עוד מאת וידעתי על זה לפני חצי שנה בערך. ניכנסתי לאתר של עצת נפש כי שמתי לב לתחושות כלפי גברים אחרי שראיתי סרט מסוים והבנתי את זה שאני בעל נטיות הפוכות. קארתי פה במשך כמה חודשים עד שאמרתי אני צריך עזרה מההורים. לא יעדתי איך להגיד ומתי אז רשמתי להם מכתב לא ידעתי איך הם יגיבו אבל הם הגיבו בצורה מדהימה. בהתחלה נתתי לאמא שלי קודם ואז היא דיברה איתי על זה ושאלה שאלות הקשורות לנושא כדי להבין יותר טוב. דרך אגב אבא שלי פסיכולוג ואמא שלי גם משהו דומה וזה כנראה עזר לתגובה התומכת אבל אז גם הגיע השלב שבו הם אומרים זה גיל התבגרות וכל מיני דברים כאלה ובהתחלה ממש התנגדתי לשיטה הזאת אבל אחרי כמה שיחות גם עם תומך טלפוני של עצת נפש שהזכיר את נוסה גיל התבגרות התחלתי להתבלבל לגמרי. הם שואלים אותי מתי אני רוצה ללכת לפגישה עם פסיכולוג שמבין בעניינים האלה ואני לא יודע מה לעשות כי אם אני יראה אישה בבגד ים זה לא יעשה כלום ואם אני יראה משהו לא צנוע של גברים זה כן יעשה משהו או שאם אני ילך ויראה מישהו חתיך אני יסובב את הראש בניגוד לבנות אבל זה עדיין לא מספיק לי ואני לא בטוח שזה לא בלבול של גיל התבגרות . אני לא יודע אם ללכת ולהיפגש איתו או לא. אולי כל הדבר הזה יראה מוזר אחרי מה שאני אומר אבל עדיין אני צריך עזרה ממישהו שמבין ויכול לעזור תודה רבה מראש