תוכל לכתוב כאן מה כתבו על הנזקים?
אני מבין מאוד שאתה לא רוצה לעשות טעות.. ומבין לגמרי את הסיכון והאומץ שצריכים לקחת.
בנוסף אני לא חושב שנכון לנסות לשכנע או משהו בסגנון..
אני למשל, לא בא מהעולם שאתה מגיע ממנו- אנשים שונים, חברה שונה, ובתכלס גם מניעים שונים ללכת לטיפול.
אני הלכתי מבושה. לא התנסתי אף פעם בקשר כזה או אחר, כך שלא הרגשתי שנמאס לי או מיציתי את הקטע- להיפך, במהלך הטיפול היו רגעים שהנטייה התעצמה והרגשתי צורך לחום ואהבה מגבר יותר מתמיד.
אבל.. אומנם חפשתי אתונות אך מצאתי מלוכה.
מצאתי נקודות שורשיות אצלי שעשו לי מהפך כולל בחיים- נקודות שלא חשבתי עליהן בכלל ולא הייתי חושב ללא הטיפול. אף פעם לא פגעו בי, אף פעם לא הכריחו אותי לעשות משהו שיוצא מגדר הנורמה, הקושי הוא לעמוד מול הפחדים שלנו, מול הגדרות שגדרנו את עצמנו כל חיינו- ולצאת מהם.
אני חושב שבמקרים כאלו - של חשש ללכת אל הלא נודע- חשוב להקשיב ללב שלנו, להניח בצד את הפחדים שסוגרים ומונעים מאיתנו לגעת ברצונות הפנימיים והאמיתיים שלנו.
ולפעמים הלב אומר "נעשה" ואח"כ "נשמע". כדי להבין את מה שכתבתי כאן, צריך לקפוץ למים, לחוות, להיות. אח"כ אתה תשכיל ותבין ותשמע את ההגיון שבדבר.
וחוץ מזה, אנחנו כאן יחד.. אז בכל קושי או דילמה אפשר לשתף ולשמוע קולות שמכירים ורוצים בטובה של כולם כאן. ובאמת אם יש משהו שלא הגיוני, פשוט עוזבים.
בהצלחה אחי!