הי ניל!
נשמע לי מאוד מופרך ולא אמיתי. אני לא יודע מי אמר לך את זה, אבל זה הזוי ולא נכון. הטיפולים שארגון עצת נפש מפנה אליהם הם טיפולים פסיכולוגיים שמטרתם, לפחות במקרה שלי, לנבור פנימה אל נפש האדם, לטאטא את כל האבק שהצטבר במשך השנים, וסופסוף לגלות את היופי האמיתי הפשוט והטוב שנמצא בתוכנו.
אני חושב שהבחור שאמר לך את הדברים האלה התכוון לטיפולי המרה. ובטח הוא גם שמע הכל מהתקשורת. האמת, טיפולי המרה הוכחו נמצאים כלא יעילים ואף מזיקים עם הזמן. אין שום תועלת במכות חשמל בעת צפייה בתכנים פורנוגרפיים.. אין כאן שום לימוד או איזשהי תובנה עמוקה שעוזרת לשנות משהו בחיים. התקשורת אוהבת לקשור אל ארגון עצת נפש לכל הנושא של טיפולי המרה, בטח בשביל להראות שהכל שקר ובדיה, אין שום סיכוי ותקווה בשינוי הנטיה המינית. טוב נו..
וגם, חשוב לזכור, כל עניין שינוי הנטיה המינית נמצא יחסית בהתחלה שלו. טבעי שתהיה התנגדות, צפוי שיהיו ניגודי אינטרסים וגם מחלוקות. יכול להיות שבעבר, כשהוקם הארגון, הוא כן הפנה בחורים לטיפולי המרה במחשבה שהדבר עלול לעזור. אבל ברבות השנים התברר ההיפך הגמור. אז מה משנה היום?
בקיצור ניל, הכל טוב. הארגון כשר ואמצעיו כשרים. תהיה בטוח בתהליך שאתה רוצה להתחיל בו. אתה יכול ומסוגל. מאמין בך